24. heinäkuuta 2021

HÄN ON KAIKKI MITÄ HALUSIN JA VIELÄ ENEMMÄN

IMG_5083IMG_5084

 

Minun elämääni on aina kuulunut erityisiä koiraystäviä, sellaisia, jotka ovat jättäneet tassunjälkensä sydämeeni ja opettaneet minulle aivan suunnattomasti. Olen ollut ja olen edelleen onnekas saadessani viettää aikaa monen aivan erityisen koiraystävän kanssa, mutta siitä tosiasiasta huolimatta minä olen haaveillut ikiomasta koirasta niin kauan kuin muistan, se on ollut lapsuusvuosistani asti yksi suurimmista haaveistani. Kun muutin yhdeksän vuotta sitten pois rakkaasta pikkukaupungista elämä tuntui tyhjältä ilman koiraystävää jatkuvasti rinnallani ja vuosien saatossa se tyhjyys on alkanut tuntua rintalastani alla yhä syvemmältä, mutta vasta tänä vuonna minä olin varma siitä, että minulla olisi tarjota sille ikiomalle koiralleni kaikki se, mitä se ansaitsisi. Olin varma siitä, että tänä vuonna olisi oikea hetki sille, että pieni perheemme kasvaisi neljällä tassulla ja kultaisella sydämellä, olin varma ja siksi päätin alkuvuodesta, että tämä on se vuosi, jolloin toteutan yhden suurimmista haaveistani.


Sen lisäksi, että olen haaveillut ikiomasta koirasta niin kauan kuin muistan, minulle on ollut lapsuusvuosistani asti selvää, että mikäli olisin jonain päivänä niin tavattoman onnekas, että minun elämässäni olisi ikioma koira, tahtoisin sen olevan pitkäkarvainen collie. Vuosien mittaan ehdin kuitenkin siitä huolimatta harkitsemaan myös muita koirarotuja, etsimään tietoa eri rotujen kasvattajista ja melkein ottamaan heihin yhteyttä, mutta lopulta kaikki muut koirarodut tuntuivat aina jollain tavalla vääriltä, tuntui tavallaan kuin petttäisin itseni valitsemalla ensimmäiseksi ikiomaksi koirakseni muun kuin collien. Lopulta kaikki kävi nopeammin kuin minä olisin osannut odottaa ja kävellessäni yhtenä kesäkuisena iltapäivänä pitkin rantaraittia auringonsäteiden loisteessa en voinut lopettaa hymyilemistä kirjoittaessani viestiin, että meidän pieni perheemme kasvaa kuukauden kuluttua pienellä koiranpennulla, pienellä colliella, josta olin haaveillut aivan lapsuusvuosistani saakka, niin kauan kuin muistan.

 

IMG_5321IMG_4973IMG_5165

 

Viime sunnuntaina meidän pieni perheemme kasvoi iltapäivän myrskyisinä hetkinä pienellä koiranpennulla, joka matkusti myöhään illalla aivan uskomattoman kiltisti kanssamme Jyväskylään. Katsellessani pennun nukkuvan vieressäni automme takapenkillä tuntui kuin pakahtuisin siitä valtavasta onnesta ja rakkaudesta, hän oli kaikki mitä halusin ja vielä enemmän. En minä sillä matkalla juuri muuta osannut tehdääkään kuin katsella vain häntä ja ihmetellä, kuinka olinkaan niin tavattoman onnekas, että sain juuri hänet minun elämääni sinä myrskyisenä iltapäivänä. Kotimatka sujui paremmin kuin minä olin kuvitellut, hän nukkui melkein koko matkan ja pääsi sen päätteeksi tutustumaan uuteen ja silloin vielä niin ihmeelliseen kotiinsa, jonka olohuoneen lattialle nukahdimme yhdessä pienen pennun kanssa puolenyön jälkeen väsyneinä pitkästä ja meille kaikille niin erityisestä päivästä.


Cesamen Everything I Wanted eli meidän pieni Valo on tehnyt meidät molemmat näiden ensimmäisten päivien aikana vielä onnellisemmaksi kuin olisin koskaan uskaltanut kuvitellakaan. Hänelle ja hänen kanssaan elämä on ihmeellistä ja herätessäni ensimmäisenä aamuna olohuoneen lattialta hänen vierestään minä hymyilin itsekseni, kuinka meillä on vielä niin uskomattoman paljon opeteltavaa ja koettavaa yhdessä, sinä aamuna kaikki oli vielä edessä ja niin on edelleen. Näiden aivan ensimmäisten päivien aikana hän on alkanut kotiutua tähän meidän rakkaaseen kotiimme, ihmetellä hihnassa kävelemistä ja ihastuttaa ohikulkijoita rohkeudellaan, leikkiä paljon ja nukkua vielä vähän enemmän. Juuri nyt hän nukkuu tässä vieressäni ja huomaan jatkuvasti siirtäväni katseeni häneen, hän on täydellinen ja hän on meidän, emmekä varmasti voisi olla hänestä yhtään tämän onnellisempia.

 

IMG_5342IMG_5029_kopio

2 kommenttia

  1. Valloittava!❤️

    https://jasukuvaa.blogspot.com/

    VastaaPoista
  2. Voi kuinka suloinen hän on! Minulla ei ole koskaan ollut koiraa, ja pidän itseäni enemmän kissaihmisenä...mutta viime aikoina olen alkanut haaveilla siitä, että joskus saisin sekä koiran että kissan. Nykyinen asuintilanne ei koiraa salli, mutta toivossa on hyvä elää. Onnea uudesta perheenjäsenestä <3

    VastaaPoista

© Rakkaudella, Jenna Anette. Design by FCD.