31. joulukuuta 2017

VUONNA 2018 TAHDON OLLA ONNELLISEMPI

IMG_2053IMG_2355

Yhtenä aamuna maailma oli yksinkertaisesti aivan sanoinkuvaamattoman kaunis, kun pakkasin kamerani joululahjaksi saamaani reppuun ja kävelin sitten lumivalkeaan verhoutuneessa metsässä äitini ja kahden koiramme kanssa. Maailma oli sanoinkuvaamattoman kaunis pysähtyessäni hetkittäin katselemaan maisemaa linssin lävitse, kulkiessani kapeita metsäpolkuja pitkin talvisaappaat täynnä lunta ja istuessani lumihangessa yrittäessäni vangita kahden käsittämättömän elämäniloisen koiran talvista riemua valokuviin, maailma oli juuri niin sanoinkuvaamattoman kaunis, ettei niin suurta kauneutta oikeastaan pysty sanoin kuvailemaan. Sellainen kauneus on koettava itse, tunnettava hauraalla sydämellä.

Tänään siitä aamusta on kuitenkin heti ja vaikka tuntuu kuin tammikuu olisi vasta ollut, on tänään vuoden viimeinen päivä. Tämä vuosi on ollut itselleni henkilökohtaisesti tavallista raskaampi ja olen taistellut vuorten kokoisia demoneja ja hetkittäin varmaan myös itseäni vastaan, kulkenut läpi helvetin ollakseni onnellinen ja tuntenut, kuinka epävarmuus raastaa haurasta sydäntäni. Kaikkien niiden vaikeiden hetkien lisäksi on kuitenkin ollut myös niitä onnellisia hetkiä, on ollut suunnaton rakkaus rintalastani alla värivalojen loisteessa vietettyinä iltoina ja öinä, jolloin olen nukahtanut niille maailman rakkaimmille käsivarsille, on ollut auringonsäteisiin verhoutuneita aamuja pikkukaupungin rauhallisuudessa ja uskomattoman kauniita auringonlaskuja rantakallioilla, on ollut rauhoittava syksy ja lumisade kesken kotimatkan.

IMG_2059

Vuonna 2018 tahdon kuitenkin olla onnellisempi, tahdon huutaa ääneni käheäksi ihan käsittämättömästä rakkaudesta ja rakastaa jokaisella hengenvedollani, tahdon tuntea kaiken juuri niin vahvasti, että sattuu. Tahdon tehdä asioita, jotka saavat pelon kulkemaan pitkin minun selkärankaani, tahdon matkustaa vieraisiin kaupunkeihin ja opetella käyttämään huulipunaa, tahdon kirjoittaa pelkäämättä jokaista epätäydellistä lausettani ja pysähtyä yhä useammin valokuvaamaan maailman suunnatonta kauneutta. Tahdon ostaa keltaisen sadetakin ja viininpunaiset kengät, tahdon rakastaa enemmän ja näyttää koko maailmalle, että minusta todella on tähän, minä en olekaan niin heikko kuin olen itse aina luullut, minä tahdon pakata koko omaisuuteni mukaani ja matkustaa raitiovaunujen kolinaan, tahdon herätä varhain aamuisin töihin ja elää iltaisin niin kuin en olisi koskaan elänyt. Vuonna 2018 tahdon olla onnellisempi, suunnattomasti onnellisempi.

IMG_2078IMG_2101IMG_2146

Lähetä kommentti

© Rakkaudella, Jenna Anette. Design by FCD.