24. joulukuuta 2020

VANHA JA RAKAS SOITTOLISTA TÄYNNÄ JOULUN TAIKAA

Minä olen kirjoittanut näiden yhdentoista vuoden aikana paljon musiikista, minä olen kirjoittanut siitä, kuinka suunnattomasti rakastan jokaisella hengenvedollani ja kuinka se on yksi elämäni tärkeimmistä asioista, on ollut niin kauan kuin muistan ja tulee varmasti aina olemaan. Näiden yhdentoista vuoden aikana en ole kuitenkaan juuri ollenkaan kirjoittanut joulumusiikista, siitä, mikä alkaa vuosittain viimeistään syyskuussa soida hetkittäin kuulokkeissani ja joka tekee minut onnelliseksi, rauhoittaa kiivaasti lyövän sydämeni ja saa minut hymyilemään itsekseni kesän vasta vaihtuessa hitaasti syksyksi. Se on ihmeellistä, se, että en ole kirjoittanut, minä nimittäin rakastan joulumusiikkia äärettömästi ja en voisi kuvitella joulua tai tavallaan edes syksyä ilman joulumusiikkia, niin tärkeää se minulle on ja niin suunnattomasti minä sitä rakastan, olen rakastanut niin kauan kuin muistan.


Kokosin jo vuonna 2014 soittolistan jouluksi ja sen saman soittolistan tahdon jakaa tänään teille, se sisältää suurimman osan siitä joulumusiikista, joka soi kuulokkeissani vuosi toisensa jälkeen aina hetkittäin syyskuusta jouluun asti. Olen vuosien mittaan lisännyt soittolistalle unohtunutta ja silti niin rakasta joulumusiikkia, mutta myös uutta joulumusiikkia, joka on saanut sydämeni muuttamaan rytmiä ja kyyneleet tarttumaan silmäkulmiini pimeyden keskellä. Sen vanhan ja minulle kovin rakkaan soittolistan myötä tahdon toivottaa sinulle rauhallista ja aivan ihanaa joulua. Huolimatta siitä, kuinka tai missä sen vietät, toivon, että olet kuitenkin onnellinen.


 

 IMG_4132IMG_4152IMG_4169

Lähetä kommentti

© Rakkaudella, Jenna Anette. Design by FCD.