5. helmikuuta 2014

musiikki selkärangassa

 photo lippuloita071_zps64d50657.png photo lippuloita223_zps09a34b03.png
Tammikuussa vaelsin tähtitaivaan loisteessa pikkukaupungin hiljaisilla kaduilla, katselin maailmaa auringonsäteiden maalatessa maailmaa lämmöllään ja kirjoitin lapsuudestani punaisella maalatussa portaikossa, unohduin kirjojen sivuille kirjastojen hiljaisuudessa. Valokuvasin maailman kauneutta kahdekymmenen asteen pakkasessa, nukahdin puhtaisiin lakanoihin näkemään unta lentämisestä tähtitaivaan kirkkaudessa ja toisinaan tunsin rauhallisuuden rintalastan alla, mutta kertaakaan en löytänyt itseäni värivalojen loisteesta musiikin lyödessä kasvoille uskomattomalla voimalla. Kuukauteen en tuntenut musiikkia selkärangan jokaisessa nikamassa, nostanut käsiäni ilmaan sinisten värivalojen häikäistessä silmiä tai huutanut ääntäni käheäksi pelkästä onnellisuudesta, kuukauteen en hymyillyt eturivin hämärässä.

Kuukausi ilman värivalojen loistetta eturivissä on tuntunut ikuisuudelta, joten tällä viikolla hukun värivalojen loisteeseen ja olen mielettömän onnellinen kitaroiden iskiessä tarinoillaan vasten kasvojani. Tänään suuntaan kaikista suurimman musiikkirakkauden keikalle konserttisalin hämärään, hymyilen loputtomasti musiikin täydellisyydelle ja olen uskomattoman onnellinen, Von Hertzen Brothers on kerta toisensa jälkeen mielettömän suurta rakkautta. Huomenna en välttämättä ehdi tuntea katkeruutta suurimman musiikkirakkauden kevään keikkalistan lyhyydestä, sillä suuntaan Jenni Vartiaisen keikalle rakastamaan elämää sinisten värivalojen loisteessa ja lauantaina suunnataan pikkusiskoni kanssa Tavastialle ottamaan selvää siitä, miksi Juha Tapion keikoilla on tapana olla loppuunmyytyjä. Olkaan äärettömän onnellisia ja huutakaa äänenne käheäksi rakkaudesta, loppuviikko on täynnä suurta rakkautta.
 photo lippuloita217_zps180df354.png

2 kommenttia

  1. Koska Juha Tapio on rakkautta. Mun ainoa Juha Tapio kokemus on muutaman vuoden takaa yheltä kirkkokeikalta, istua omassa tutussa kotikirkossa kun tää esiintyy ja ulkona jäätävä ukkosmyrsky. Se oli hieno ilta. Siinä miehessä on jotain niin herkkää.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juha Tapiolla on muutama sellainen biisi, jotka on joskus vuosia sitten iskeneet niin syvälle sydämeen, että niiden kuuleminen itkettää vieläkin. Onhan kyseisen herran muukin tuotanto tietenkin mielettömän hienoa, sitä ei käy kiistäminen. Uskon lauantaisen keikan olevan nimenomaan juurikin herkkää, on se vaan hieno mies♥

      Poista

© Rakkaudella, Jenna Anette. Design by FCD.