18. kesäkuuta 2022 Jyväskylä, Suomi

NIINÄ HETKINÄ OLEN TODELLA TUNTENUT OLEVANI ELOSSA

IMG_6646IMG_6858IMG_6781


Yhtenä päivänä havahduin siihen, että kesäkuu oli ehtinyt puoliväliin aivan kuin huomaamattani, kuin päivät olisivat kulkeneet eteenpäin kuin filminauha, yksittäisiä kuvia kauniista hetkistä, mutta myös niistä, kun taivas verhoutui harmaaseen. Tavallaan myös ne ovat olleet kauniita hetkiä, ne sellaiset, kun taivas on verhoutunut harmaan lukemattomiin sävyihin, kesäsade piiskannut kasvojani ja armoton tuuli tarttunut hiuksiini, sellaisina hetkinä on todella tuntunut, että minä olen elossa. Olen hengittänyt syvään katsellessani rauhattomalle järvelle, antanut tuulen tarttua mekkoni helmaan kävellessäni sillan yli keskustaan ja istunut iltaisin saunan lämmössä sateen piiskatessa mustaa asfalttia ikkunalasin takana, pudottaessa ne kaikki viimeisetkin omenapuiden kukat.

 

Sateen jälkeen auringonsäteet ovat tuntuneet uskomattoman hyvältä kalpealla ihollani ja kävellessämme yhtenä iltana koko pienen perheemme voimin läheisessä omenatarhassa hymyilin itsekseni, kuinka kaunista elämä juuri siinä hetkessä oli. Illan lempeät auringonsäteet maalasivat maisemaan pehmeitä varjojaan, lämmin tuuli tarttui hetkittäin hiuksiini ja ympärillämme korkeissa puissa lauloivat linnut. Ihan täydellinen kesäilta, mietin itsekseni katsellessani pienen karvakuonon pysähtyvän istumaan keltaisten voikukkien keskelle, ne saivat omenatarhan näyttämään sinä iltana taianomaisen kauniilta. Niitä kauniita hetkiä on ollut kesäkuun aikana paljon, on ollut lempeitä iltoja ja kirkkaita aamuja, sateisia ja aurinkoisia, jokaisesta olen ollut aivan suunnattoman onnellinen. 


IMG_6687IMG_6817


Huomenna minä matkustan Tampereelle ensimmäistä kertaa seitsemään vuoteen ja se tuntuu kutkuttavalta, olen aina rakastanut sitä kaupunkia ja vuosia sitten ajattelin, että jonain päivänä muutan sinne, ajattelin, että pakkaan tavarani ja matkustan sinne jäädäkseni. Seitsemässä vuodessa on tapahtunut paljon ja enää minulla ei ole suunnitelmissa muuttaa Tampereelle, mutta olen onnellinen siitä, että pääsen huomenna ensimmäistä kertaa seitsemään vuoteen matkustamaan sinne ja uskon, että huomisesta tulee monella tavalla kovin erityinen päivä.


IMG_6616IMG_6729IMG_6996

Lähetä kommentti

© Rakkaudella, Jenna Anette. Design by FCD.