23. lokakuuta 2013

i'll hold my breath

 photo xmasiscoming011_zps74024da0.jpg photo xmasiscoming005_zps7380b87a.jpg photo xmasiscoming001_zps25e80da0.jpg I'll hold my breath until you see me in your dreams, musiikki on tänään kuiskaillut korviin vesisateen piiskatessa peltikattoa aamun harmoniassa ja mä olen silittänyt mustaa karvakuonoa takkatulen lämmittäessä selkärankaa. Ensilumi on vaihtunut armottomaan harmauteen maailman tutuimmilla kaduilla ja tuuliainen on huojuttanut lehdettömiä puita mun unohtuessa kirjojen sivuille rakastamaan jokaista täydellistä lausetta; hymyilemään itsekseni ja kirjoittamaan sitten keskeneräisiä lauseita muistikirjaan. 

Illan hämärtyessä mä olen istunut keittiössä juomassa lämmintä mustaherukkamehua, syönyt vähän liikaa pipareita ja musiikki on kuiskaillut varovasti sanoja those fears we'll blow them all away. Kellon ollessa kolmekymmentä minuuttia vaille seuraava vuorokausi mä istun edelleen keittiössä juomassa mustaherukkamehua, päätän jäädä tähän kaupunkiin vielä muutamaksi päiväksi ja voisin nukahtaa näkemään unta maailman suurimmasta rakkaudesta.

Lähetä kommentti

© Rakkaudella, Jenna Anette. Design by FCD.