3. maaliskuuta 2018

MAALISKUUSSA AION PÄÄSTÄ IRTI STRESSISTÄ

Kuukausi sitten kirjoitin, että helmikuussa minä aion olla paljon useammin yhtä onnellinen kuin olin ollut edeltävänä viikonloppuna ja tavallaan minä varmaan olinkin, mutta olin myös aivan uskomattoman stressaantunut ja elämä tuntui hetkittäin taistelulta, niin epävarmalta kaikki hetken näytti. Kaiken sen stressin ja epävarmuuden keskellä minulla oli kuitenkin paljon todella kauniita ja onnellisia hetkiä, joista olen edelleen erittäin kiitollinen ja toivon, että minulla on niitä hetkiä paljon myös maaliskuussa. Kuukausi sitten kirjoitin myös, että aion keskittyä hyviin yöuniin ja rauhallisiin iltoihin, mikä puolestaan toteutui siinä määrin, etten ole aikoihin nukkunut niin hyvin kuin nukuin helmikuun aikana, mutta näiden lisäksi minä kirjoitin vielä, että aion matkustaa sen maailman rakkaimman ihmisen kanssa raitiovaunujen kolinaan rakastamaan musiikkia yleisömeren keskellä, se ilta yleisömeren keskellä hänen kanssaan oli yksi helmikuun onnellisimmista hetkistä. Maaliskuussa tahdon kokea vielä enemmän niitä uskomattoman onnellisia hetkiä, päästä irti loputtomasta stressistäni ja kirjoittaa enemmän, joten seuraavaksi aion kirjoittaa teille lisää tavoitteistani maaliskuulle.

IMG_3890


x Olla uskomattoman onnellinen ja päästä irti loputtomasta stressistäni. Olen ollut helmikuussa jotenkin järjettömän stressaantunut kaikesta, kaikki on tuntunut hetkittäin todella epävarmalta ja maaliskuussa tahdon päästä kaikesta siitä stressistä eroon, nauttia jokaisesta hetkestä ja olla aivan uskomattoman onnellinen, sillä tiedän olevani huomattavasti parempi ihminen onnellisena ja ilman stressiä. Minulla on ollut aikoja, jolloin stressi on auttanut minua pääsemään elämässäni eteenpäin, mutta tällä hetkellä tavallaan tuntuu, että tämä stressi vain jarruttaa minua ja estää nauttimasta niistä pienistä hetkistä, jotka oikeasti merkitsevät jotain, tästä stressistä ei ole minulle tällä hetkellä mitään hyötyä ja myös siksi minun on yksinkertaisesti päästävä siitä irti, mutta myös ollakseni vähän onnellisempi ja parempi ihminen.

x Matkustaa pikkukaupungin rauhallisuuteen. Minä vietin vuodenvaihteen jälkeen muutaman viikon pikkukaupungissa vanhempieni luona ja ensi viikolla aion matkustaa jälleen sinne, nauttia kaikesta siitä suunnattomasta rauhallisuudesta ja tutuista kadunkulmista, viettää aikaa kahden maailman ihanimman koiran kanssa ja kirjoittaa kaikesta siitä, mutta ennen kaikkea aion rauhoittua ja hengittää syvään jokaisella hengenvedollani, nukkua omassa vanhassa huoneessani.

x Istua Savonlinnasalissa Apulannan noustessa värivalojen loisteeseen ja olla aivan järjettömän onnellinen kaikesta siitä rakkaudesta, mitä tunnen kyseistä yhtyettä kohtaan. Näin yhtyeen livenä viimeksi viime kesänä ja olen odottanut ensi viikon konserttisalikeikkaa aivan suunnattoman innoissani, joten kyseinen ilta on ehdottomasti se ilta, jota odotan maaliskuussa eniten. Lisäksi aion seuraavalla viikolla seisoa yleisömeren keskellä Laura Moision keikalla Lutakossa, kirjoitin aiemmin artistin uuden albumin olevan täyttä rakkautta ja siksi odotan myös tätä kyseistä keikkaa innoissani, värivalojen loisteessa musiikista löytää aina uusia ulottuvuuksia, värivalojen loisteessa musiikki on vähän enemmän.

x Harrastaa enemmän liikuntaa. Liikunta on ollut minulle niin kauan kuin muistan sellainen asia, jota olen mieluiten vain yrittänyt vältellä, koska koululiikunnasta saamieni traumojen ansiosta esimerkiksi kaikki ryhmäliikunta aiheuttaa minulle jo pelkästään ajatuksena todellista ahdistusta. Tilanne on kuitenkin sellainen, että ihminen tarvitsee liikuntaa, minä tarvitsen liikuntaa jo pelkästään selkäni hyvinvoinnin takia ja siksi minä aion maaliskuussa harrastaa enemmän liikuntaa. Mitään ryhmäliikuntaa tulen tuskin lähitulevaisuudessa harrastamaan, mutta maaliskuussa aion kuitenkin harrastaa enemmän liikuntaa lenkkeilemällä ja joogaamalla, ne ovat nimittäin tällä hetkellä ne ainoat liikuntamuodot, joista pystyn oikeasti nauttimaan ja joiden ansiosta välillä kipuileva selkäni on yleensä pysynyt paremmassa kunnossa.

IMG_3887

x Toinen niistä maailman ihanimmista koirista saa pentuja lasketun ajan mukaisesti maaliskuun lopussa, joten minä suuntaan maaliskuussa todennäköisesti vielä toisen kerran pikkukaupungin rauhallisuuteen, sillä olen luvannut olla auttamassa pentujen kanssa. Olen tästä aivan äärimmäisen innoissani ja toivon, että kaikki menee hyvin ja maaliskuun lopussa meidän pienestä (ei se oikeasti ole edes pieni, nartuksi melkein liian korkea) belgianpaimenkoirasta tulee äiti ja jos näin sitten käy, tulette varmasti kuulemaan siitä blogissani, tämä on asia, josta en vain voi olla kirjoittamatta.

2 kommenttia

© Rakkaudella, Jenna Anette. Design by FCD.