27. lokakuuta 2017

ELLINOORAN GLITTERIÄ HARMAASEEN AAMUUN

Eilen pukeuduin ensimmäistä kertaa tänä syksynä seitsemän vuotta vanhaan villakangastakkiini ja lumihiutaleiden putoillessa hiuksilleni kävelin rantaan valokuvaamaan harmaaseen verhoutunutta lumista maisemaa, olen yrittänyt vähitellen oppia pois siitä käsittämättömästä ajatuksestani, että ainoastaan auringonsäteisiin verhoutunut maisema ansaitsisi tulla ikuistetuksi valokuviin. Tämän lisäksi olen yrittänyt oppia inspiroitumaan valokuvaamisen suhteen myös harmaan sävyihin verhoutuneesta maisemasta, onhan nimittäin valitettava tosiasia, että nykyään suurimman osan vuodesta säätilaa vallitsee nimenomaan tämä harmaus. Auringonsäteet eivät voi olla ainoa vaihtoehto, mietin katsellessani maisemaa linssin lävitse ja lumihiutaleiden tarttuessa mustaan villakangastakkiini hymyilin itsekseni, siinä hetkessä harmaaseen verhoutunut maisema tuntui tavallaan rauhoittavalta ja kuunnellessani sitä hiljaisuutta ympärilläni kaikki oli äärettömän kaunista, lumenvalkeaan peittynyt laituri rantakivikkoineen ja rauhoittavan tyyni järvi, joka tulee verhoutumaan jääpeitteeseen jonain kauniina talvipäivänä, kun pakkanen pistelee kasvonpiirteitä.

En osannut kuin hymyillä tyhmästi itsekseni kävellessäni kotiin lumisateen yltyessä ja herätessäni tänään maisema ikkunalasin takana verhoutui taas siihen samaan harmaaseen, vaikka säätiedotukset lupasivat muuta, mutta minua ei enää haitannut, tavallaan se oli edelleen kaunista. Keitin itselleni teetä ja istuin sitten tähän työpöytäni ääreen, kuuntelin Ellinooran uuden biisin sanoja me ollaan vielä lapsia / aikuisten kokosissa vaatteissa / miksei missään kerrota / ei virhettä virheellä korjata ja olin niistä aivan äärettömän onnellinen, mut mä en haluu olla cool / vaan suoraan sanoo / ehkä sun kanssas mä olisin minä / enkä kukaan muu ja olin vielä vähän onnellisempi, Ellinoora on yksinkertaisesti aivan uskomattoman upea ja lahjakas nainen. Olen viime syksynä ilmestyneen debyyttialbumin jälkeen odottanut naisen uutta tuotantoa erittäin suurin odotuksin ja tänään ilmestynyt Glitteri on yksinkertaisesti jotain niin sanoinkuvaamatonta, että odotukseni ylittyivät niin käsittämättömän korkealta, että ikkunalasin takana auringonsäteet murtatuivat pilviverhon lävitse ja minun oli laulettava mukana, laitettava musiikki kovemmalle.


IMG_8437IMG_8431IMG_8425

2 kommenttia

  1. Ihania kuvia taas! Mä luukutin Glitteriä koko perjantain ja jatkoin taas tänään toimistolle päästyäni. Tosi upea biisi!

    VastaaPoista

© Rakkaudella, Jenna Anette. Design by FCD.