15. elokuuta 2016

happiness feels a lot like sorrow

isnäs 281isnäs 310isnäs 326

Happiness feels a lot like sorrow / let it be, you can’t make it come or go, The Fray kuiskailee kuulokkeissani kävellessäni kuuntelemaan laineiden lyövän hitaasti rantahiekkaan ja tuntemaan syksyn tuulenhenkäysten tarttuvan takkuisiin hiuksiini, syksyn, joka vuosi toisensa jälkeen saapuu aina rauhoittamaan rauhattoman sydämeni ja värittämään harmaaseen pukeutunutta maailmaani harmoniaan verhoutuneilla sävyillä. Syksy tekee minusta poikkeuksetta onnellisen, unohdun miettimään jatkaessani matkaani monen tuntemattoman kadunkulman kautta metsäpolulle ja kuuntelen, kuinka metsä ympärilläni humisee vaimeasti, syksy tekee minusta aivan äärettömän onnellisen, hymyilen itsekseni auringonsäteiden pilkottaessa puiden lomasta.

Kesät ovat minulle nykyään käsittämättömän vaikeita, auringonsäteiden lämmittäessä kalpeita poskipäitäni maailmani pukeutuu jatkuvasti harmaaseen ja on uskomattoman vaikeaa hymyillä, uskomattoman vaikeaa olla onnellinen tai nauttia kaikesta siitä suunnattomasta kauneudesta, jonka kesä maalailee ympärilleni. Happiness is like the old man told me / look for it, and you’ll never find it all / but let it go, live your life and leave it / then one day, you'll wake up and she’ll be home The Fray jatkoi kuiskailemistaan kävellessäni juuri ennen auringonlaskua kotiin, katselin tutuiksi käyneitä maisemia hymyillen typerästi ja olin käsittämättömän helpottunut siitä, kuinka tämäkin kesä lähenee viimein loppuaan ja jonain aamuna on niin kylmä, että on pukeuduttava nahkatakkiin. Jonain aamuna on oikeasti syksy ja silloin on taas helpompi hengittää.

isnäs 318

2 kommenttia

  1. Harvoin kommentoin, mutta luen aina sun postaukset ja ne koskettaa - sulla on tosi kaunis tapa kirjoitaa ja kuvailla asioita, varsinkin musiikkia. xx

    VastaaPoista

© Rakkaudella, Jenna Anette. Design by FCD.