15. huhtikuuta 2015

run boy run and never stop

lapinlahti 098lapinlahti 119
Minua on vaivannut sellainen tiedättehän, writer's block, mutta yhtenä yönä kirjoitin keskeneräisiä lauseitani ruutupaperille aamuauringon ensimmäisiin säteisiin asti ilmeisesti huomatakseni, että hetkittäin on annettava ajatusten virrata paperille yrittämättä kirjoittaa mitään uskomatonta, sellainen on tavallaan vapauttavaa. Sinä samaisena aamuna ensimmäisten auringonsäteiden loisteessa minä pysähdyin miettimään, kuinka tämä on viimeinen kokonainen kuukausi tässä kaupungissa: viimeinen kokonainen kuukausi kolmensadan kilometrin päässä oopperakaupungista, viimeinen kokonainen kuukausi neljännen kerroksen asunnossa ja viimeinen kokonainen kuukausi aikaa tehdä kaikki, mitä olen koskaan halunnut tässä kaupungissa tehdä, aika juoksee minun kiertäessäni jatkuvasti ympyrää ja kirjoittaessani keskeneräisyyttäni ruutupaperille, mutta ei haittaa.

Olen miettinyt jäähyväisiä ja sitä, kuinka minä oikeastaan vihaan jäähyväisiä ja siitä huolimatta ymmärrän jatkuvasti jättäväni jäähyväisiä jokaiselle tuntemattomalle kadunkulmalle, sillä jokainen kerta saattaa olla viimeinen, minähän en välttämättä enää koskaan tule kävelemään Ruoholahden metroasemalta katselemaan merta tai eksymään Kallioon aamuöisellä kotimatkallani, minä en välttämättä enää koskaan tule hukkumaan värivalojen loisteeseen Korjaamolla. Jäähyväisistä huolimatta olen irtisanonut vuokrasopimukseni, istunut raitiovaunussa kirjoittamassa keskeneräisyyttäni rikkinäisin lausein ja hymyillyt loputtomasti, kun yhtenä aurinkoisena aamuna vaaleahiuksinen pikkutyttö kertoi hymyillen, kuinka minulla on kauniit hiukset.

En koskaan tule sanomaan hyvästi, mutta onnellinen aion olla.
lapinlahti 114lapinlahti 139lapinlahti 125

2 kommenttia

  1. pakko kysyä, että minkä takia sun kuvissa ei koskaan näy sun kasvot?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. siihen ei varsinaisesti ole mitään järkevä syytä. ehkä lähinnä vaan siksi, että olen äärimmäisen huono kuvaamaan niin, että kasvoni näkyvät. itsetunto-ongelma ehkä, mutta no, tulevaisuudessa kasvot tulee näkymään enemmän!

      Poista

© Rakkaudella, Jenna Anette. Design by FCD.