23. huhtikuuta 2024

TÄLLÄ MATKALLA HÄN ON OLLUT MINUN KALLIONI

IMG_7264-Enhanced-NRIMG_7612-Enhanced-NR

 

Raskauden viimeisen kolmanneksen aikana olen aina pysähtynyt hetkittäin miettimään tähän asti kulkemaamme raskausmatkaa ja sitä, kuinka kiitollinen olen kaikesta. Sen lisäksi, että olen kiitollinen siitä, että olen saanut kasvattaa sisälläni uutta elämää ruskaan verhoutuneista syyspäivistä näihin kevään ensimmäisiin päiviin asti, olen aivan valtavan kiitollinen siitä, että olen saanut kulkea tätä matkaa yhdessä maailman rakkaimman ihmisen kanssa. Olemme katselleet maailman rakkaimman kanssa tätä maailmaa yhdessä melkein yhdeksän vuoden ajan, mutta tämä ruskaan verhoutuneista päivistä näihin kevään ensimmäisiin päiviin saakka kestänyt matka on ihan epäilemättä ollut yksi ihmeellisimmistä ja hienoimmista asioista, joita olemme saaneet kokea yhdessä.


Tämä on ollut meidän yhteinen matkamme ja tulen ikuisesti muistamaan sen hetken, kun kuulimme ensimmäistä kertaa sisälläni kasvavan pienen ihmeemme sydänäänet ja maailman rakkain silitti minun olkapäätäni kyynelten valuessa vuolaina poskipäilleni. Tulen ikuisesti muistamaan sen hetken, kun näimme ensimmäistä kertaa pienen ihmeemme liikuttavan käsiään ja jalkojaan ultraänikuvassa ja sen hetken, kun hän tunsi ensimmäistä kertaa pienen ihmeemme liikkeet, mutta ihan epäilemättä tulen muistamaan myös kaikki ne pienet hetket, jolloin hänen olkapäänsä oli kaikki, mitä tarvitsin. Olen äärettömän kiitollinen siitä, että hän on ollut minun kallioni kaikissa niissä hetkissä, kun olen pelännyt suunnattomasti ja epäillyt itseäni, mutta myös niissä kaikista onnellisimmissa hetkissä, olen kiitollinen siitä, että hän on kulkenut vierelläni ja ollut aina olemassa minua ja meitä varten.


IMG_7278-Enhanced-NR

 

Olen valtavan kiitollinen myös siitä, että saamme kulkea tämän raskausmatkan yhdessä loppuun saakka ja siitä, että tämän raskausmatkan jälkeen saamme kasvattaa pienen ihmeemme yhdessä, olla yhdessä vanhemmat sille pienelle ihmeelle, jonka sydänäänet saimme kuulla ensimmäistä kertaa joulukuun alussa hämärässä huoneessa. Minun kallioni, sitä hän on ollut koko tämän raskausmatkan ja sitä hän tulee aivan epäilemättä olemaan myös sen jälkeen, kun rakas pieni ihmeemme on syntynyt tähän maailmaan mullistaen koko meidän elämämme.

 

IMG_7260-Enhanced-NRIMG_7501-Enhanced-NRIMG_7284-Enhanced-NR

Lähetä kommentti

© Rakkaudella, Jenna Anette. Design by FCD.