8/12/2013

TURNING DIAMONDS TO DUST

 photo laumlhikuvissa165_zps7a5ced30.jpg Tänä aamuna satoi kaatamalla vettä, kun heräsin yhdeksän jälkeen katsomaan ikkunasta harmaata maailmaa ja harjasin takkuiset hiukseni hymähdellen peilikuvan väsyneelle tytölle. Parvekkeen kaiteelta ihmisiä ohikulkumatkalla, tuhat valtamerta meidän välillä eivät riittäneet mihinkään ja taivas tarttui kengänpohjiin mun kävellessä harmailla kaduilla valkoisessa neuleessani - viattomuudessa ja rikkinäisissä sukkahousuissa ristiriitaisuus toisena nimenäni.

Siellä missä muut menivät eteenpäin mä kiersin ympyrää, istuin lattialla juomassa maailman parasta teetä ja hukuttauduin kaikista rakkaimman kirjan sivuille. Lause toisensa jälkeen hymyilin enemmän, halusin kirjoittaa rakkauskirjeitä karttapallon reunalle ja löysin tähtitaivaan harmaan maton alta; se oli unohtunut sinne, kun tuuliainen heitteli puiden latvoja yhdeksän metriä sekunnissa.
 photo laumlhikuvissa039_zps8d217497.jpgVastaantulijoiden ilmeettömistä kasvoista varastettuja taivaankappaleita, lehdissä puhuttiin taantuman riskin todellisuudesta ja mä kirjoitin keskeneräisiä lauseita lyijykynällä ruutupaperille - yksittäisiä sanoja aistiharhoista sydänkohtauksiin. Laitoin peilin edessä punaista huulipunaa ja istuin hiljaisuuden keskellä yksin itseni kanssa, mutta nykyään hiljaisuus on kovempaa melua kuin

musiikki värivalojen loisteessa 
ja minä en halua hukkua siihen.
 photo laumlhikuvissa178_zps217d1a92.jpg

2 kommenttia: