8/15/2013

RÖÖPERIFEST 2013

 photo roumloumlperifest016_zpsc9ef6606.jpg photo roumloumlperifest069_zps9bf156b4.jpg photo roumloumlperifest024_zps6af5c599.jpgTänään ilmassa oli järjetön määrä rakkautta, kun kävelin nimettömillä kaduilla ja miesääni kuiskaili korvaan kysymättä tiedän sinä olet se joka vetten painon kantaa. Vanhan kirkkopuiston läpi kävellessäni olisin halunnut kuiskailla ilmaan maailman hienoimpia sanoja, keinuttaa askelia musiikin tahdissa ja nostaa kädet ilmaan pelkästä onnellisuudesta - mä olin rakkautta huulipunalla mustaan asfalttiin ja hiljaisuus liikennevaloissa. Lintuparvi pilvettömällä taivaalla, illan viimeiset auringonsäteet jossain kaukana ja kuitenkin vain ohikulkumatkalla,

       tähtipölyä hiuksissa ja
           tanssin varjoni kanssa

          tähtikuvioita

aina fredan torille saakka hymyilemään jokaiselle vastaantulijalle ja sille pienelle tytölle, jonka hiukset oli sidottu leteille. Rööperifest kokosi torille sadoittain ihmisiä kuuntelemaan hienoa musiikkia, syömään hyvää ruokaa ja hymyilemään kilpaa auringonsäteiden kanssa - olemaan onnellisia ja vielä vähän enemmän.
 photo roumloumlperifest234_zpsda626ec8.jpg photo roumloumlperifest173_zps199f0bd9.jpg photo roumloumlperifest256_zps312f3b77.jpg Olavi Uusivirta oli jälleen aika suurta rakkautta, hymyilemistä akustisen kitaran tarinoidessa nuoruuden onnellisuudesta ja jostain mielettömän suuresta vapaudesta - siitä, kun voi rakastua päättömästi ja olla typerän onnellinen. Täydelliset lyriikat saivat vaipumaan siihen typerään onnellisuuteen, ilmassa oli pelkkää elämää suurempaa rakkautta ja ihmiset olivat kuin yhtä suurta perhettä, olemassa pelkästään sitä hetkeä varten.

Sininen laiva on lastattu meillä valkoinen laiva on lastattu meillä, sanat kaikuivat korvissa ja äidit tanssittivat pieniä lapsiaan musiikin tahdissa valssin askelin tai en mä tiedä - olisin halunnut jälleen keinuttaa askeleita ja hukkua siihen fiilikseen. Kaikki oli uskomattoman kaunista ja vaikka suloinen mäyräkoira näytti surulliselta, oli sekin määritelmä sympaattisuudelle. 

Punavuori, sä varastit 
tänään mun sydämen. 
 photo roumloumlperifest113_zpsef1bb1bb.jpg

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti