8/27/2013

AND THAT'S ALL

 photo rkaartila179_zps05d695b1.jpg photo rkaartila159_zpse7a74a37.jpg photo rkaartila175_zpsd432e23d.jpg
Viikonloppuna istuin mummolan rannassa katselemassa maailman kauneinta auringonlaskua, join viiniä vääränlaisesta lasista ja nostin maljaa elämän hienoudelle - olin typerän onnellinen kaikesta, söin liikaa hyvää ruokaa ja nauroin. Pimeyden syleilyssä kävelin rantatietä pitkin vanhalle rantasaunalle, seisoin saunan kuistilla pyyhkeeseen kietoutuneena hengittämässä viileää ilmaa ja tunsin hetken aikaa olevani enemmän kuin koskaan elossa, maailma mun edessäni oli pelkkää pimeyttä ja silti niin uskomatonta kauneutta - sille ei ollut sanoja, sillä ne eivät olisi olleet tarpeeksi.

Aamuyön ensimmäisinä tunteina istuin yhden käsittämättömän hienon serkun kanssa keittiössä puhumassa vähän mistä sattuu, nauroin enemmän kuin pitkään aikaan ja join vielä vähän lisää viiniä vääränlaisesta lasista. Hymyilin typerästi kaikelle, kerroin itkeväni elokuville liian helposti ja viiden aikaan aamulla nukahdin näkemään sekavia unia - susta ja lentämisestä, valtamerien pohjista.
 photo rkaartila193_zps9dd91428.jpg
Aamulla kävelin hiekkateitä pitkin tervehtimään meidän oman metsän kuusipuita, löysin sisäisen harmonian kaukana kaikesta ja maailma oli jälleen järjettömän kaunis - olisin halunnut juosta pellolla, heittää kärrynpyörän ja kaatua pehmeään heinikkoon katselemaan sinistä taivasta. Olin vapaampi kuin taivaan lintu, istuin rannassa kuuntelemassa maailman hienointa musiikkia ja kirjoitin keskeneräisiä lauseita rikkinäisestä sydämestä, tummansiniseen yöhön unohtumisesta ja tähtikarttoihin kätketyistä salaisuuksista. Nauroin kaikille pienille asioille, ajoin ensimmäistä kertaa elämässäni moottoriveneellä ja istuin sitten laiturilla järven toisella puolella syömässä suklaajäätelöä  - naurahdin itselleni ja sille tilanteelle, randomhetkiä.

Juoksin rantaan kuvaamaan auringonlaskun kauneutta, makasin kostealla ruohikolla kuvaamassa elämän pieniä ihmeitä ja mietin, kuinka mummola tulee varmaan aina olemaan kaikista rakkain paikka tässä maailmassa - mikään ei tule koskaan olemaan enemmän. Missään muualla mä en ole samalla tavalla vapaa, hymyile typerän onnellisena kaikelle ja löydä sisäistä harmoniaa vihreiden metsien keskeltä.
 photo rkaartila158_zps1ff5f245.jpg photo rkaartila240_zps1cb5d6e8.jpg

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti