7/13/2013

GIVING LOVE TO THE WORLD

 photo EOS40D142_zps581ef2a9.jpg photo EOS40D105_zps730d3d49.jpg Tämä päivä on ollut aamun ensimmäisistä auringonsäteistä saakka täynnä odottamattomia tunteita ja illalla rakas järjestelmäkamerani sai seurakseen isoveljensä, josta seurasi lisää hämmennystä. Canon EOS 40D saapui mun elämään kieltämättä vähän yllättäen, enkä mä vielä aamulla osannut odottaa illalla omistavani toista järjestelmäkameraa tai varsinkaan juuri tätä kyseistä kameraa. Jos mä uskoisin kohtaloon, niin voisin sanoa kohtalon tuoneen meidät yhteen tämän kameran kanssa - siltä se nimittäin tuntui, kun kyseinen kaveri yhtäkkiä oli mun käsissä tänä iltana.

Kolme vuotta sitten kohtalo saattoi mut yhteen mun ensimmäisen järjestelmäkameran kanssa ja Canon EOS 450D onkin ollut kolmen vuoden ajan suurta rakkautta, enkä oikeastaan ole osannut kuvitella elämääni ilman sitä. Kolmen vuoden ajan mä olen kyseiselle kameralle ollut sen verran uskollinen, etten ole kuvannut millään muulla kameralla oikeastaan mitään ja nyt toisen kameran saaminen käsiin tuntui ihmeelliseltä, melkein epätodelliselta.
 photo EOS40D120_zpsee0dc309.jpg
Ihmeellisyyttä lisäsi tietenkin se, ettei tämä uusi kaveri ollutkaan aivan pikkusiskonsa kaltainen ja täytyi myöntää oma osaamattomuutensa kaiken suhteen - en mä ole tottunut kuvaamaan kuin sillä yhdellä ainoalla kameralla. Niinpä vähän ennen puoltayötä taivaan pukeutuessa siniseen samettiin mä kävelin rantaan tekemään tuttavuutta uuden kaverini kanssa ja muistin, miksi mä ennen rakastin kävellä keskellä yötä kameran kanssa päämäärättömästi paikasta toiseen.

Innostus valokuvaamiseen on virallisesti tehnyt paluun,
huomenna saatan oppia oikeasti käyttämään tätä.
 photo EOS40D180_zps64a779fe.jpg photo EOS40D079_zps392bbb13.jpg photo EOS40D147_zps1cd798cd.jpg

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti